Din drag pentru natură și cu chef de aventură, Annapurna te invită la concurs!
Fiindcă știm că îți plac drumețiile la fel de mult cât ne plac și nouă, punem la bătaie trei premii care sigur îți vor fi de mare folos:


Premiul I: la alegere între o bluză Black Diamond Women's BASIS CREW & o pereche de șosete Bridgedale Hike Lightweight Merino sau un tricou Outdoor Research Men's Echo Tee & șosete Bridgedale Hike Lightweight T2 Merino Performance


Premiul II și Premiul III: câte o lanternă frontală Black Diamond Stride
Participarea la concurs este foarte simplă:


1. Urmărește paginile noastre de Facebook și Instagram


2. Dă 'like' postărilor cu concursul de pe paginile de socializare.


3. Adaugă un comentariu pe platforma pe care dorești în care să ne povestești despre ce va fi vara ta și care sunt aventurile în natură pe care ți le dorești în următoarea perioadă.


4. Etichetează în comentarii doi prieteni care crezi că s-ar bucura de aceste premii.
Concursul se desfășoară în paralel pe paginile noastre de Facebook și Instagram în perioada 29 iunie - 7 iulie 2021. Toate comentariile eligibile, de la ambele postări, vor intra în concurs. Câștigătorul va fi ales prin intermediul platformei random.org și va fi anunțat în termen de o săptămână de la încheierea concursului prin actualizarea celor două postări.
Mult succes tuturor și nu uitați să vă bucurați de natură!


Iată și căștigătorii:


Premiul III: @1nicky74 pe Instagram, o lanternă frontală Black Diamond Stride
Premiul II: Ursa Maria Florina pe Facebook, o lanternă frontală Black Diamond Stride
Premiul I: Georgiana Berbec, la alegere între o bluză Black Diamond Women's BASIS CREW & o pereche de șosete Bridgedale Hike Lightweight Merino sau un tricou Outdoor Research Men's Echo Tee & șosete Bridgedale Hike Lightweight T2 Merino Performance