Menu
Your Cart

Equipment

Veriga Ice Track
Sale
Brand: Veriga
Geruțele Veriga Ice Track sunt special concepute pentru teren înzăpezit și alunecos, fiind ideale pentru drumeție pe timp de iarnă. Construite din oțel tratat termic pentru o rezistență îndelungată, aceste gheruțe sunt ușor de montat, datorită benzii elastice, și ușor de transportat în husa inclus..
230.00 Lei
Ex Tax:230.00 Lei
Brand: Trekmates
Husă pentru hărți impermeabilă cu deschidere în două părți pentru o mai ușoară poziționare a hărții în interiorfabricată din film poliuretanic moale și transparentdeschideri sigilate cu dublu sistem de inchidere, pentru a împiedica pătrunderea apeiprotecție IP65 împotriva apei, murdăriei, nisip și..
85.00 Lei
Ex Tax:85.00 Lei
Brand: Trekmates
Husă impermeabilă pentru a ține tabletele în siguranță și uscate în orice împrejurare fabricată din film poliuretanic moale și transparentlipituri solide și sigurecompatibilă cu dispozitivele cu ecran tactilprotecție IP65 împotriva apei, murdăriei, nisip și praf..
75.00 Lei
Ex Tax:75.00 Lei
Brand: Trekmates
Husă impermeabilă, utilă pentru a păstra documente și obiecte de valoare în siguranță, protejate de apă, praf sau murdărie.fabricată din film poliuretanic moale și transparentlipituri solide și sigureînchidere prin rularecompatibilă cu dispozitivele cu ecran tactilprotecție IP65 împotriva apei, mu..
40.00 Lei
Ex Tax:40.00 Lei
Trekmates Screamer Whistle
Hot Sale
Brand: Trekmates
Fluier eficient, capabil să emită 109dB, ideal pentru situațiile de urgențăculoare vizibilă pentru a putea fi ușor găsit în caz de nevoieeficient: 109dB..
30.00 Lei
Ex Tax:30.00 Lei
Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover - 25L
Sale
Brand: Trekmates
Husă pentru rucsac cu volumul de 25 litri, cu logo pe ambele părți și două fețe, una argintie, vizibilă și cealaltă gri inchis.  confecționată din poliester rezistent, durabil și impermeabilpoate fi folosit pe ambele fețe, având culori diferite: gri inchis și argintiu, pentru vizibilitate sp..
60.00 Lei
Ex Tax:60.00 Lei
Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover - 15L
Sale
Brand: Trekmates
Husă pentru rucsac cu volumul de 15 litri, cu logo pe ambele părți și două fețe, una argintie, vizibilă și cealaltă gri inchis.  confecționată din poliester rezistent, durabil și impermeabilpoate fi folosit pe ambele fețe, având culori diferite: gri inchis și argintiu, pentru vizibilitate sp..
55.00 Lei
Ex Tax:55.00 Lei
Trekmates Phone Pouch
Sale
Brand: Trekmates
Husă impermeabilă pentru a ține tabletele în siguranță și uscate în orice împrejurarefabricată din film poliuretanic moale și transparentlipituri solide și sigurecompatibilă cu dispozitivele cu ecran tactilprotecție IP65 împotriva apei, murdăriei, nisip și praf..
65.00 Lei
Ex Tax:65.00 Lei
Brand: Trekmates
Husă impermeabilă pentru hartă, ideală pentru orientare în condiții dificilefabricată din film poliuretanic moale și transparentlipituri solide și sigureînchidere prin rularecompatibilă cu dispozitivele cu ecran tactilprotecție IP65 împotriva apei, murdăriei, nisip și prafchingă ajustabilă pentru a..
50.00 Lei
Ex Tax:50.00 Lei
Trekmates Explorer Compass
Hot Sale
Brand: Trekmates
Busolă performantă, proiectată pentru a face navigația cât mai simplă și mai precisă.Este prevăzută cu o bază mare cu gradații ce permit măsurarea ușoară a distanțelor de pe hartă, o lupă care permite vizualizarea mai ușoară a detaliilor de pe harți, precum și cu indicatori fosforescenți pentru ..
60.00 Lei
Ex Tax:60.00 Lei
Trekmates Adventure Compass
Sale
Brand: Trekmates
Busolă simplă și eficientă, de mici dimensiuni, perfectă pentru orientare în teren. Ușoară și compactă, busola Adventure este prevăzută cu un cadran rotativ, cu gradații la fiecare două grade, Prezintă elemente fosforescente pentru a putea fi folosită eficient și pe timp de noapte. Rigla cu grada..
50.00 Lei
Ex Tax:50.00 Lei
Sistem de prindere a lamei pioletului de rucsac, compatibile cu toate rucsacurile din gamele Ogre, Fang și Tupilak de la Mountain Equipmentsisteme de prindere confecționate din aluminiu rezistentsecurizează lama pioletului pe rucsacușoare și detașabilesetul conține 2 sisteme de prinderegreutate: 10 ..
100.00 Lei
Ex Tax:100.00 Lei
Sistem de prindere cu cordelină elastică, compatibil cu toate rucsacurile Mountain EquipmentSe montează în exteriorul rucsacului și permite atașarea la rucsac a unei căști, o pereche de colțari sau alte echipamente voluminoase. reglabilușor și detașabilgreutate: 10 g ..
30.00 Lei
Ex Tax:30.00 Lei
Sistem de asigurare la piept a rucsacului, compatibil cu toate rucsacurile Mountain Equipmentreglabil, prevăzut cu trident pentru a fi ușor de închis și deschisușoare și detașabilegreutate: 10 g ..
50.00 Lei
Ex Tax:50.00 Lei
Silva Scout 3X
New Sale
Brand: Silva
Scout 3X este o lanternă frontală ușoară și multifuncțională, concepută pentru aventurile zilnice în aer liber. În afară de lumina albă, această frontală dispune de un mod de lumină roșie utilă pe lângă cort, pentru a nu-i deranja pe ceilalți și un indicator al nivelului bateriei. Scout 3X dispune d..
175.00 Lei
Ex Tax:175.00 Lei
Set 3 minicarabiniere Trigano
New
Brand: Trigano
Set de 3 minicarabiniere TriganoATENTIE! –  Nu sunt pentru escalada!..
25.00 Lei
Ex Tax:25.00 Lei
Sea to Summit Wilderness Wash Citronella
Hot Sale
Brand: Sea to Summit
Săpunul concentrat Wilderness Wash™ este polivalent - este blând cu pielea și țesăturile și eficient cu vasele și petele pe haine. Este biodegradabil, iar extractul de ulei esențial de Citronella alungă insectele și mirosurile neplăcute. Sticla este rezistentă și capacul securizat, astfel că nu treb..
24.00 Lei
Ex Tax:24.00 Lei
Sea to Summit Wilderness Wash
Sale
Brand: Sea to Summit
Săpunul concentrat Wilderness Wash™ este polivalent - este blând cu pielea și țesăturile și eficient cu vasele și petele pe haine. Este biodegradabil și fără miros. Sticla este rezistentă și capacul securizat, astfel că nu trebuie să îți faci griji despre vărsarea lui în bagaj. Este prietenos cu med..
24.00 Lei
Ex Tax:24.00 Lei
Rozete de iarnă Black Diamond Powder
Hot Sale
Brand: Black Diamond
Rozetele de iarnă Black Diamond Powder Basket sunt compatibile cu bețele de trekking Black Diamond și sunt ideale pentru zăpada afânată, împiedicând afundarea bețelor...
65.00 Lei
Ex Tax:65.00 Lei
Punga pentru filtru de apa Sawyer 2 litri - SP114
Sale
Brand: Sawyer
Punga pentru filtru de apa Sawyer 2 litri - Model SP114Kitul contine 2 rezerve de pungi pliabile compatibile cu Sawyer Mini, Sawyer Squeeze si Sawyer Micro.Coletul contine:– 2 Recipiente squeeze system Sawyer 2 litri..
99.00 Lei
Ex Tax:99.00 Lei
Pelerina de ploaie Trekmates Deluxe Poncho
Hot Sale
Brand: Trekmates
Poncho performant, impermeabil și respirabil, suficient de larg  întât să poată fi tras și peste rucsacconfecționat din poliester impermeabilimpermeabil și respirabil datorită tehnologiei DRY™prevăzut cu husă pentru rucsac de până la 85 litriglugă ajustabilă, prevăzută cu elasticse livrea..
250.00 Lei
Ex Tax:250.00 Lei
Osprey Ultralight Pack Liner S (30-50L)
New
Brand: Osprey
Osprey Ultralight Pack Liner este un sac de transport şi depozitare, impermeabil, din ripstop siliconat, care oferă protecţie echipamentelor din interiorul rucsacului şi care ocupă volum foarte mic la împachetare.➤Pentru rucsac 30-50 litri➤Sistem de închidere etanşă prin rulare şi cataramă➤Formă dre..
175.00 Lei
Ex Tax:175.00 Lei
Osprey Ultralight Pack Liner M (50-70L)
New
Brand: Osprey
Osprey Ultralight Pack Liner este un sac de transport şi depozitare, impermeabil, din ripstop siliconat, care oferă protecţie echipamentelor din interiorul rucsacului şi care ocupă volum foarte mic la împachetare.➤Pentru rucsac 50-70 litri➤Sistem de închidere etanşă prin rulare şi cataramă➤Formă dre..
175.00 Lei
Ex Tax:175.00 Lei
Osprey Ultralight Pack Liner L (70-100L)
New
Brand: Osprey
Osprey Ultralight Pack Liner este un sac de transport şi depozitare, impermeabil, din ripstop siliconat, care oferă protecţie echipamentelor din interiorul rucsacului şi care ocupă volum foarte mic la împachetare.➤Pentru rucsac 70-100 litri➤Sistem de închidere etanşă prin rulare şi cataramă➤Formă dr..
200.00 Lei
Ex Tax:200.00 Lei
Brand: Osprey
Sacul impermeabil Osprey Ultralight DrySack 6L este proiectat pentru organizarea echipamentului. Disponibili în mai multe variante coloristice si de volum, intre 3 si 30l, acesti saci ultrausori va ajuta la protejarea continutului si identificarea cat mai usoara in interiorul rucsacului.➤ Material i..
80.00 Lei
Ex Tax:80.00 Lei
Brand: Osprey
Sacul impermeabil Osprey Ultralight DrySack 3L este proiectat pentru organizarea echipamentului. Disponibili în mai multe variante coloristice si de volum, intre 3 si 30l, acesti saci ultrausori va ajuta la protejarea continutului si identificarea cat mai usoara in interiorul rucsacului.➤ Material i..
80.00 Lei
Ex Tax:80.00 Lei
Brand: Osprey
Sacul impermeabil Osprey Ultralight DrySack 30L este proiectat pentru organizarea echipamentului. Disponibili în mai multe variante coloristice si de volum, intre 3 si 30l, acesti saci ultrausori va ajuta la protejarea continutului si identificarea cat mai usoara in interiorul rucsacului.➤ Material ..
130.00 Lei
Ex Tax:130.00 Lei
Brand: Osprey
Sacul impermeabil Osprey Ultralight DrySack 20L este proiectat pentru organizarea echipamentului. Disponibili în mai multe variante coloristice si de volum, intre 3 si 30l, acesti saci ultrausori va ajuta la protejarea continutului si identificarea cat mai usoara in interiorul rucsacului.➤ Material ..
120.00 Lei
Ex Tax:120.00 Lei
Brand: Osprey
Sacul impermeabil Osprey Ultralight DrySack 12L este proiectat pentru organizarea echipamentului. Disponibili în mai multe variante coloristice si de volum, intre 3 si 30l, acesti saci ultrausori va ajuta la protejarea continutului si identificarea cat mai usoara in interiorul rucsacului.➤ Material ..
100.00 Lei
Ex Tax:100.00 Lei
Brand: Osprey
Rucsac minimalist care poate fi impachetat in buzunarul propriu ocupand astfel loc minim in bagaje. Materialul cu impermeabilitate conform standardelor IPX4, cusaturile lipite si inchiderea roll-top protejeaza continutul de precipitatii. Poate fi alegerea ideala pentru ocaziile neprevazute in calato..
350.00 Lei
Ex Tax:350.00 Lei
Brand: Osprey
Osprey Transporter este o geanta de calatorie ce îmbină performanta si durabilitatea unui rucsac de expeditii cu confortul si caracteristicile inovatoare pe care Osprey le dezvolta permanent. Indeplineste specificatiile bagajelor de mana pentru aeronave in conformitate cu standardele europene, ceea ..
600.00 Lei
Ex Tax:600.00 Lei
Brand: Osprey
Rucsacul OspreyTempest Jr. 11 este proiectat conform marimii si nevoile fetelor cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani. Noua serie Tempest reprezintă evoluția unui simbol, fiind echipată cu un spate inovativ, 100% din material de nylon reciclat➤Bluesign® Recycled Robic® nylon➤Buzunar frontal din plasa..
450.00 Lei
Ex Tax:450.00 Lei
Brand: Osprey
Dacă ai chef de o plimbare cu bicicleta, o drumetie de o zi sau o tura de escaladă, rucsacul OspreyTempest 9, este partenerul perfect.Este compatibil cu sistemele de hidratare și de un panou pentru spate AirScape™ respirabil si apropiat de corp, precum si de un ham si o centura de solduri cu infasur..
625.00 Lei
Ex Tax:625.00 Lei
Brand: Osprey
Daca doriti sa fiti pregatita cu lucrurile esentiale, dar nu doriti un volum suplimentar, borseta Tempest 6 specific este alegerea ideală. Este suficient de incapatoare pentru doua sticle de apa, un strat suplimentar si mici gustari pe traseu si dispune de o centura Biostretch foarte comodă, ce..
450.00 Lei
Ex Tax:450.00 Lei
Osprey Tempest 50L Women
New
Brand: Osprey
Osprey Tempest 50 este un rucsac de damă pe care îl veți aprecia în turele ușoare de mai multe zile datorită faptului că este practic și ușor. Rucsacul se remarca prin compartimentul principal cu deschidere cu fermoar in partea de sus, prin buzunarele laterale extinse si compatibilitate cu rezervoa..
1,000.00 Lei
Ex Tax:1,000.00 Lei
Osprey Tempest 40L Women
New
Brand: Osprey
Rucsacul de damă Osprey Tempest 40 a fost creat pentru drumețiile ușoare de mai multe zile, chiar și pe cele mai dificile terenuri, dar va fi apreciat în special de doamnele care doresc să călătorească ușor. Rucsacul se remarca prin compartimentul principal cu deschidere cu fermoar in partea de sus..
900.00 Lei
Ex Tax:900.00 Lei
Showing 1 to 36 of 141 (4 Pages)