Menu
Your Cart

Pants

Pantaloni de ski Outdoor Research Igneo Pants
Sale
Special concepuți pentru stațiunile de schi, dar și pentru schiul de tură, pantalonii Outdoor Research Igneo îți oferă căldură și performanță, fără a fi extrem de voluminoși. 2 straturi Pertex® Shield+, impermeabile și respirabile Impermeabilitate  : 20 000 mmRespirabilitate 20.000 g/m2/24h&nb..
900.00 Lei
Ex Tax:900.00 Lei
Pantaloni de drumetie Rab Torque Mountain Pant Women
Sale
Brand: Rab
Realizați dintr-un strat dublu de material softshell Matrix™ - ușor, rezistent, cu uscare rapidă și excelentă respirabilitate - pantalonii Rab Torque Mountain Pant sunt elastici și ocupă dimensiuni extrem de de reduse. Genunchii preformați și croiala specifică recomandă acești pantaloni pentru mișcă..
650.00 Lei
Ex Tax:650.00 Lei
Pantaloni de drumetie Rab Incline AS Pants Women
Sale
Brand: Rab
Noii pantaloni Rab Incline AS pentru femei sunt potriviți pentru întregul an, fiind ideali pentru drumeție și alte activități montane. Realizați din material softshell Matrix, oferă protecție împotriva vântului și a vremii, fiind rezistenți și respirabili.Pantalonii Rab Incline AS au o talie căpțuși..
650.00 Lei
Ex Tax:650.00 Lei
Pantaloni de drumetie Northfinder Katie Women's Softshell Pants
Sale
Brand: Northfinder
Pantalonii pentru femei Northfinder Katie sunt construiți dintr-un material softshell care permite un croi perfect și mișcări comode. Sunt ideali pentru călătorie, drumeție și cățărare pe timpul primaverii, verii si toamnei. Pentru perioada iernii, se recomanda combinarea lor cu pantaloni de corp di..
359.00 Lei
Ex Tax:359.00 Lei
Pantaloni de drumetie Mammut Runbold Pants Women
Sale
Brand: Mammut
O ediție îmbunătățită a unul model clasic, pantalonii Mammut Runbold sunt ideali atât pentru drumețiile scurte, cât și pentru cele care se întind pe mai multe zile. Materialul din poliamidă și spantex este robust și plăcut la purtare, fără a limita mișcările. Pantalonii sunt respirabili și se usucă ..
650.00 Lei
Ex Tax:650.00 Lei
Pantaloni de drumetie de iarna Northfinder Simetria Women's Pants
Sale
Brand: Northfinder
Pantalonii de softshell Northfinder Simetria sunt special concepuți pentru femei, fiind ideali pentru anotimpul rece. Materialul cu 3 straturi oferă protecție împotriva vântului, ploii și zăpezii, fără a limita în vreun fel mișcarea. Respirabilitatea este excelentă, iar talia regrabilă și genunchii ..
399.00 Lei
Ex Tax:399.00 Lei
Pantaloni de catarare Mountain Equipment Approach Women’s Pant
Sale
Pantaloni pentru femei funcționali și rezistenți, potriviți pentru drumeție sau alpnismCu o croială ce oferă o libertate totală de mișcare și având o viteză remarcabilă de uscare, pantalonii Approach sunt un partener de încredere în excursiile în natură. Sunt prevăzuți cu un buzunar la spate cu ..
375.00 Lei
Ex Tax:375.00 Lei
Mountain Equipment Lightline Pants
Sale
Pantalonii cu izolație termică Mountain Equipment Lightline Pants pot completa orice jachetă de puf, fiind potriviți pentru expediții, drumeții la altitudine sau călătorii în regiunea polară. Ideali pentru cei mai exigenți alpiniști, care îți doresc un pantalon izolat, dar foarte compresibil, pantal..
1,500.00 Lei
Ex Tax:1,500.00 Lei
Pantaloni scurți pentru femei, funcționali și rezistenți, potriviți pentru drumeție sau alpnism.Cu o croială ce oferă o libertate totală de mișcare și având o viteză remarcabilă de uscare, pantalonii Approach sunt un partener de încredere în excursiile în natură pe vreme călduroasă. Sunt prevăz..
300.00 Lei
Ex Tax:300.00 Lei
Showing 1 to 9 of 9 (1 Pages)