Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

20 Apr Care and Cleaning for Outdoor Gear
0 189
Activitățile outdoor, indiferent de natura lor, fie că vorbim de drumeție, cățărare, alpinism, ciclism, schi sau simple plimbări prin pădure, necesită un echipament adecvat, care utilizează o tehnologie special concepută și pretențioasă în ceea ce..
22 Mar Thermowave - Merino clothing
0 556
Un brand nou în oferta Annapurna, Thermowave este un producător de îmbrăcăminte din lână merino care, beneficiind de o experiență de peste 85 de ani, își propune să creeze cea mai bună îmbrăcăminte pentru activitățile în natură, indiferent de sezo..
17 Feb Layering in the Mountains
01 Feb Outdoor Research Heated Gloves
0 965
Iarna nu înseamnă doar zăpadă proaspătă, cer senin și temperaturi care să pastreze prospețimea pulverului, plăcute pentru mâini, iarna înseamnă și zile grele, cu vânt, furtuni și degete înghețate. Mănușile cu încălzire Outdoor Research cu tehnolog..
22 Dec Mountain Equipment Tupilak Pant
0 956
Mountain Equipment nu este o marcă care își propune să explice de ce oamenii își doresc să ajungă în cele mai sălbatice locuri ale planetei, ci doar caută să creeze și să producă cel mai bun echipament montan. Într-o existență de aproape 60 de an..
21 Dec We want you!
0 1071
Dacă ești pasionat de munte și îți place să lucrezi cu oamenii, te așteptăm în echipa noastră!Annapurna caută un coleg care să se alăture echipei viitorului magazin din Brașov.Ce vei face în cadrul echipei noastre?oferi consiliere pentru vânzare și p..
Showing 1 to 6 of 9 (2 Pages)