Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

30 Aug How to check mountain weather?
0 170
Vremea pe munte este importantă pentru fiecare dintre noi. Nu este un secret că activitățile montane sunt mai plăcute pe o vreme frumoasă! Fie că vorbim de drumeție, de cățărare, via ferrata, alpinism sau cicloturism, temperaturile plăcute, vântul po..
29 Jun Contest: What's Your Summer About?
0 514
Din drag pentru natură și cu chef de aventură, Annapurna te invită la concurs!Fiindcă știm că îți plac drumețiile la fel de mult cât ne plac și nouă, punem la bătaie trei premii care sigur îți vor fi de mare folos:Premiul I: la alegere între o bluz..
16 Jun Dealing with Thunderstorms in the Mountains
0 748
Vremea este un factor extrem de important pentru orice pasionat de natură și orice activitate montană, indiferent că vorbim de drumeție, cățărare sau alpinism, jucând un rol important mai ales când vine vorba de siguranță. Din acest motiv, prognoz..
20 Apr Care and Cleaning for Outdoor Gear
0 935
Activitățile outdoor, indiferent de natura lor, fie că vorbim de drumeție, cățărare, alpinism, ciclism, schi sau simple plimbări prin pădure, necesită un echipament adecvat, care utilizează o tehnologie special concepută și pretențioasă în ceea ce..
22 Mar Thermowave - Merino clothing
0 1185
Un brand nou în oferta Annapurna, Thermowave este un producător de îmbrăcăminte din lână merino care, beneficiind de o experiență de peste 85 de ani, își propune să creeze cea mai bună îmbrăcăminte pentru activitățile în natură, indiferent de sezo..
17 Feb Layering in the Mountains
Showing 1 to 6 of 12 (2 Pages)