Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

02 Feb 5 Tips & Tricks to Stay Warm in Winter
0 4676
Iarna este anotimpul în care muntele devine o imensă arenă albă, spectaculoasă și rece. Un paradis pentru iubitorii drumeției pe rachete de zăpadă și pentru pasionații de alpinism, iarna vine însă și cu condiții dificile și cu pericole specifice...
07 Dec Gift Ideas for Mountain Lovers
0 5111
Muntele este, poate, cea mai frumoasă parte a naturii și turismul montan se bucură de o popularitate crescândă. Cu toții avem cel puțin un prieten montaniard și știm că și tu cunoști iubitori de munte, așa că ți-am pregătit un scurt ghid cu cadour..
05 Oct Everything about Softshells
0 5498
Echipamentele de tip softshell sunt mai rezistente la vânt decât cele din fleece și mai respirabile decât cele cu membrane impermeabile. Protecția împotriva vântului, lejeritatea la mișcare și rezistența în timp recomandă îmbrăcămintea de softshel..
30 Aug How to check mountain weather?
0 7162
Vremea pe munte este importantă pentru fiecare dintre noi. Nu este un secret că activitățile montane sunt mai plăcute pe o vreme frumoasă! Fie că vorbim de drumeție, de cățărare, via ferrata, alpinism sau cicloturism, temperaturile plăcute, vântul po..
16 Jun Dealing with Thunderstorms in the Mountains
0 5299
Vremea este un factor extrem de important pentru orice pasionat de natură și orice activitate montană, indiferent că vorbim de drumeție, cățărare sau alpinism, jucând un rol important mai ales când vine vorba de siguranță. Din acest motiv, prognoz..
20 Apr Care and Cleaning for Outdoor Gear
0 6437
Activitățile outdoor, indiferent de natura lor, fie că vorbim de drumeție, cățărare, alpinism, ciclism, schi sau simple plimbări prin pădure, necesită un echipament adecvat, care utilizează o tehnologie special concepută și pretențioasă în ceea ce..
Showing 1 to 6 of 14 (3 Pages)